Skip to main content

Терапія прийняття та відповідальності, яка сфокусована на травмі. Практичний посібник для роботи з розумом, емоціями та тілом.

APA Citation

Harris, R. (2024). Терапія прийняття та відповідальності, яка сфокусована на травмі. Практичний посібник для роботи з розумом, емоціями та тілом. Rostyslav Burlaka Publishing/ Видавництво Ростислава Бурлаки.

Publication Topic
ACT: Conceptual
Publication Type
Book
Language
Ukrainian
Keyword(s)
Терапія прийняття та відповідальності, травмі, ACT, trauma
Abstract

Книга «Терапія прийняття та відповідальності, яка сфокусована на травмі. Практичний посібник для роботи з розумом, емоціями та тілом» від Расса Герріса призначена для читачів, які вже знайомі з ACT і хочуть вдосконалити та адаптувати свої навички для ефективної, співчутливої та творчої роботи з усім спектром проблем, пов'язаних із травмою (не лише ПТСР). Запропоновані інструменти та техніки, вправи та приклади, пояснення та погляди знадобляться всім, хто хоче навчитися гнучко, вільно й творчо реалізувати ACT, аби ефективно працювати з усім спектром проблем внаслідок травми: простими, складними, гострими чи хронічними.

Comments
Ukrainian Translation of Harris, R. (2021). Trauma-Focused ACT: A Practitioner’s Guide to Working with Mind, Body, and Emotion Using Acceptance and Commitment Therapy. Context Press.