ACTiviteiten in Belgie en Nederland

Printer-friendly version

INTRODUCTIECURSUS ACT

Regelmati geven wij twee daagse of zesdaagse introductiecursussen in ACT. De tweedaagse cursus is geschikt voor wie kennis wil maken met ACT. De zes kernprocessen en het theoretisch therapiemodel worden theoretisch besproken en geillustreerd met praktische oefeningen. De zesdaagse cursus gaat dieper in op de zes kernprocessen en de theoretische onderbouwing van ACT. Tevens wordt aandacht besteed aan de therapeutische relatie. De casusconceptualisatie wordt uitgelegd en geoefend. Er wordt  geoefend met vaardigheden voor therapeuten en er is volop ruimte om eigen casuistiek in te brengen. Voor aanmelding, vragen over cursussen en vragen over incompany trainingen: www.actcursus.nl.

 

ACT en andere opleidingen

Allegre is een organisatie die zich toegelegd heeft op het geven van opleidingen, één- of meerdaagse workshops etc in ACT en andere modellen in de 3de generatie gedragstherapie, zoals bvb. positieve psychologie, mindful selfcompassion. In de nabije toekomst zal het opleidingsprogramma sterk worden uitgebreid.

Meer info vind je op: www.allegre.be

EENDAAGSE WORKSHOPS ACT 

Voor iedereen die ten minste twee dagen training heeft gevolgd in ACT, organiseren wij eendaagse workshops rondom een thema, zoals defusie, waarden, compassie. Meer informatie is te vinden op www.actcursus.nl. Ons aanbod staat ook vermeld in de agenda van de ACBS en van de ACBS BeNe (www.acbsbene.com). Voor vragen over de cursus kunt u ons mailen: info@actcursus.nl.
Aanmelding: U kunt zich aanmelden via de site: actcursus.nl. Op deze site vindt u een aanmeldingsformulier. 

 

ACTcursussen bij de RINO

Zie RINO Noord Holland of RINO groep voor het cursusaanbod van de RINO's.

cursussen, workshops , incompanytraining en aanbod voor niet-professionals

Voor cursussen, workshops en incompany trainingen kunt u terecht op:
www.actcursus.nl, www.connaction.info, www.psyadvies.nl en www.acttraining.nl Via www.acttraining.nl kunt u ook terecht voor een persoonlijke therapie.
Op www.connaction.info en www.psyadvies.nl kunt u terecht voor workshops voor leken.

www.allegre.be: Hier kan je ook terecht voor individuele therapie of coaching of coaching, groepscursussen ACT en MSC voor particulieren en coaching op groepsprocessen binnen de organisatie.

Supervisie, intervisie en leertherapie

Zie voor supervisie, intervisie en leertherapie de pagina: supervisie, intervisie en leertherapie