Skip to main content

Find an ACT/CBS Therapist or Practitioner - Ms. Roelien Grob-Braber

Roelien Grob-Braber

Braber Medische Coaching
MD
Vlissingen, Zeeland
Netherlands
 
Highest Degree Held: M.D.
Types of Clients: Adults
Languages spoken: Nederlands
Additional Information: ACT voor werknemers

Vanuit mijn bevlogenheid en passie voor mens en organisatie streef ik naar duurzame inzetbaarheid van mensen door een bijdrage te leveren aan de gezondheid en vitaliteit van mensen en ondernemingen.
Een coachingstraject op basis van de Acceptance and Commitment Therapy (ACT) leidt tot blijvend inzicht in het eigen gedrag van de werknemer. Uw werknemer leert nieuwe vaardigheden aan om een rijk en zinvol bestaan op te bouwen, ongeacht de omstandigheden, met als doel het bereiken en behouden van een goede balans tussen werk, relatie/gezin, vrije tijd en gezondheid. ACT is veel meer een manier van leven dan een kortdurende behandeling van problemen. Uw werknemer zal de rest van zijn/haar leven de beschikking hebben over een prachtig scala aan functionele coping strategieën.
Ook de werkgever is gebaat bij individuele coaching van zijn werknemers. Tijdige coaching kan voorkomen dat werknemers uitvallen door stress of overbelasting en arbeidsongeschikte werknemers keren eerder terug in het arbeidsproces. Door minder verzuim, snellere re-integratie en hogere productiviteit wordt een kostenbesparing gerealiseerd. Een win-win situatie voor werkgever en werknemer.
Braber Medische Coaching is van meerwaarde, omdat ik als coach - vanuit mijn achtergrond als bedrijfs- en verzekeringsarts - veel ervaring heb als specialist op het gebied van arbeid en gezondheid.

Contact Roelien

Contact Roelien