SeeTrue Basisopleiding ACT

Printer-friendly version
Jan 11 2017 - 10:30am
Online/Phone: 
No
World Region: 
Europe
Online/Phone
-
Language: 
Nederlands

Den Bosch
Data: 11, 18, 25 januari, 1, 8 en 15 februari 2017
Tijd: van 10.30 - 17.30 uur
Plaats: Palaya, St. Jorisstraat 23 in Den Bosch (12 min. lopen vanaf NS station Den Bosch)

De basisopleiding ACT heeft een totale studiebelasting van 75 werkuren, waarvan 36 contacturen. (dit is exclusief de dagelijkse meditatie- en andere ACT-oefeningen voor thuis).
Deze basisopleiding ACT zal de zes zuilen van Acceptance and Commitment Therapy uitleggen aan de hand van demonstraties en vooral; veel zelfonderzoek. ACT begint bij de trainer/coach/behandelaar zelf. Omdat het een dusdanig andere visie op het denken is dan we in onze huidige maatschappij gewend zijn, zullen we eerst zelf moeten ervaren hoe het is om ACT toe te passen, voordat we het op een consistente manier aan anderen door kunnen geven.
Hulp hierbij komt van de theorie achter ACT, Relational Frame Theory (RFT). De praktische implicaties die uit deze theorie voortvloeien zullen je de ruggegraat geven waardoor je als kersverse ACT-behandelaar precies weet wat ACT wél, en wat ACT níet is.
Of je nu psycholoog bent of coach, mindfulnesstrainer of student; ACT is een manier van leven, niet alleen behandelmethode. Deze one size fits all methodiek is toegankelijk voor iedereen, omdat iedereen immers zal moeten beginnen met zelfonderzoek. Zodra je ACT op jezelf kunt toepassen, is het overbrengen naar anderen toe een makkelijke vervolgstap.

Meer informatie

Aanmelden